Популярний український гуморист, шоумен, ведучий та актор Дядя Жора, який нещодавно повернувся до своєї роботи, продовжує активно ділитися із шанувальниками кадрам із життя. На цей раз Дядя Жора вирішив показати кумедну ситуацію, яку він помітив на прогулянці зі своєю дружиною Наталією Мічковською.

Справа в тому, що ведучий в аптеці зняв на камеру телефону кадри, на яких його дружина знаходиться в легкому взутті, яке, м'яко кажучи, не підходить для заморозків.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дяді Жори у мережі Instagtam.

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

"Дивіться, хочу показати вам персонажа для каналу "Боже, яке кончене"... Боже, яке кончене, дивіться, ходить у мороз, дивіться, заради понтів. Голі ноги, це ж не даремно в аптеку прийшла, шкарпетки йди купи. ...", - каже за кадром ведучий.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

Також можна побачити, що сама Наталя сприймає слова чоловіка з усмішкою на обличчі, а також вирішила трохи виправдатися, що вона в такому вбранні не ходить довго вулицями, а пересувається автомобілем.

Сам же Дядя Жора, притаманний йому манері, вирішив трохи проаналізувати ситуацію. За його словами, жінка не просто так прийшла до аптеки. Такі "босоногі" походи в морози добром не закінчуються.

Нагадаємо, Дядя Жора спросоння не помітив доньку і випадково відправив її у вільний політ: "Такий собі жарт".

Раніше повідомлялося, Дядя Жора підкинув у повітря волохату крихітницю через власну забудькуватість: "Спит з тобою...".

Також, Дядя Жора показав, чого хочуть жінки від чоловіків його віку: "Купиш генератор – твоя".