Відома українська співачка Катя Бужинська, яка нещодавно показала "маленькі радості" свого синочка Діми у затишному кафе, після тривалої паузи активності у соцмережах, зрозуміла, що люблять бачити її віддані шанувальники.

Артистка тепер дуже активна не лише на сцені, а й у соціальних мережах, чарівна блондинка частенько тішить людей свіжими кадрами з життя, тільки в Instagram Каті більше 120 тисяч підписників. Цього разу Катя Бужинська зраділа приїзду в Україну легендарного актора Жан-Клода Ван Дамма.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинській у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

"Жан-Клод Ван Дамм", - коротко підписала історію Катя Бужинська, до якої додала емоджі у вигляді картинок із молитвою та прапором України. Співачки дуже сподобалися ці кадри, не виключено, що це її улюблений актор.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, що легендарний американський актор Жан-Клод Ван Дамм приїхав на територію України, його зустрічали прикордонники і не могли відпустити в глиб країни просто так, не зробивши яскравих кадрів.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Ми пам'ятаємо, що в цей непростий час до нас у країну приїжджає безліч популярних акторів та впливових людей. Зірки та відомі особи підтримують українців усіма можливими методами. На нашому боці всі великі персони - від Анджеліни Джолі до легендарного Стінга.

Нагадаємо, Катя Бужинська розповіла, як жарти допомагають пережити втрату близької людини: "Рятує від глибокого розпачу".

Раніше повідомлялось, а Kalush так зможе? Грайлива тигриця Катя Бужинська зачарувала ліс дикою красою, панамка стала в нагоді.

Також, "Маленькі радості...": Катя Бужинська з коханим хлопчиком підсіла на солодке.