Всесвітньо відома акторка, яка здобула широку славу завдяки головній ролі в серіалі "Відчайдушні домогосподарки", Єва Лонгорія показала, як проводить час із подругою, поки дитина спить.

Новий ролик був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Tik Tok, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка знімає різні ролики, де повторює популярні тренди. На цей раз не став винятком.

Єва Лонгорія: скрін пост в Instagram
Єва Лонгорія: скрін пост в Instagram

Вони з подругою сиділи вдвох на кухні, як раптом різко схопилися, і побігли до ялинки в будинку, яку Єва Лонгорія вже встигла прикрасити.

У однієї жінки були в руках мініатюрні фігурки ялинок, а ось у Єва Лонгорія тримала ложку, і почав співати різдвяну пісню, яка вже багато років поспіль посідає топові місця на чартах напередодні свят.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Цей друг на святах... я і hudabeauty - і є цей друг" - йдеться у повідомленні під постом.

@evalongoria

That one friend during the holidays… me and @hudabeauty are that friend 😂

♬ original sound - itsMADWAT

У коментарях під постом було багато російськомовних користувачів, які почали писати, що вони думають про ролика.

"О Боже-Божечки, Єва просто неймовірно красива"; "Дві красуні в кадрі це"; "класна якась"; "Я люблю тебе. Дивлюся Відчайдушні домогосподарки вже сотий раз"; "Ви обидві впоралися! Я люблю це, я люблю це, я люблю це! Сподіваюся, у вас обох найкращий сезон відпусток".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Варто відзначити приголомшливий зовнішній вигляд жінки. Костюм білого кольору підкреслює струнку фігуру. Нещодавно вона вперше стала мамою, і зараз активно займається вихованням дитини.

Нагадаємо, що Карлос Соліс на коні, Карл Майєр впав у прірву, а родину Рекса вбили: як склалося життя чоловіків із "Відчайдушних домогосподарок".

Раніше ми повідомляли, що Єва Лонгорія з "Відчайдушних домогосподарок" показала пружну п'яту точку: нічого така матуся в 46.