Відома українська співачка Наталія Могилевська буквально врятувала свого колегу, також зірку українського телебачення Олексія Суханова, якого наші люди люблять за програмою "Говорить Україна". Цього разу Олексій похвалив співачку за неймовірну виставу "Я вдома", за його словами, йому цього не вистачало. Сама вистава допомогла ведучому заспокоїтися та перезарядитися.

Сам телеведучий, який свого часу працював на російському каналі НТВ і навіть вів пряму трансляцію з театру, де чеченці захопили в полон глядачів вистави "Норд Ост", продовжує цими днями жити Україною. Олексій всіляко підтримує ЗСУ та займається волонтерством.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Щодо вистави "Я вдома": зараз, коли всередині кожного спустошеність від болю та емоційна виснаженість, коли здається, що ти на межі безсилля, незважаючи на всі думки про наших військових; про "нуль"; про те, що потрібно триматися, тому що нашим там, на передовій, набагато гірше і важче, про смерть, яка забирає найкращих, знищуючи чудовиськами-орками український генофонд – саме такі надихаючі "сеанси" перезавантаження та акумуляції сил – справжній порятунок!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми вдома та Україна у нас єдина, тому жодної думки про відчай, жодної провокації всередині суспільства, жодної думки про "хороших" та "поганих" росіян, про іншу різноманітність засобів роз'єднати, посварити Україну зсередини! Спочатку розчавити гидота, звільнитися від неї і на землі, і подумки викреслити назавжди, щоб нарешті відірватися від того триколірного чорта і стати по-справжньому вільними, європейськими, самодостатніми! Сходіть, якщо не були на "Я вдома". Мені добре допомогло та підзарядило! Раджу!", - пише телеведучий.

Нагадаємо, Наталія Могилевська порівняла себе з ЗСУ та назвала себе героєм: "Біль і втома".

Раніше повідомлялося, Наталія Могилевська "звільнила" себе, давши волю почуттям: "Невиразно".

Також, Наталія Могилевська потужними словами підтримала бойовий дух ЗСУ – та так, що комусь у горлі: "Уся країна дивиться...".