У своєму недавньому інтерв'ю Маші Єфросініної актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, чому припинила зніматись у нових випусках гумористичного шоу.

Українка взяла паузу, бо просто не могла більше виступати і зараз зосередилася на своєму авторському шоу. У ході інтерв'ю було порушено й багато інших цікавих питань, і одне з них точно цікавить більшу частину українців, адже стосується президента нашої країни.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Багато хто хоче знати, чи Володимир Зеленскіф сповіщає своїх друзів з "Квартал 95" про різні нюанси, які не каже українцям: чи буде бликаут, коли закінчиться війна та інше. Або може найкращі друзі самі ставлять ці питання. Олена Кравець відповідає чітко – вона не турбує президента такими питаннями.

"Я не розумію, як він взагалі все це тримає. Я не розумію, звідки цей ресурс, і нелюдська втома - як він протистоїть їй, я не розумію. Тому я можу написати щось підбадьорююче, я можу надсилати, якщо бачу що щось про нього підтримуюче, але я не хочу зараз питати, тому що я не хочу це ворушити... Ось мені здається, якщо ми про це не говоритимемо, то, можливо, ми якось проскочимо?Я не знаю, можливо, вищі сили будуть причетні до цього... Може, цього не станеться... І в мене така велика надія, що цього не станеться, що я чіпляюся за неї. не дамо світла відключитися назавжди ... " , - зізнається Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що Олена Кравець із "Кварталу 95" позаздрила пенсіонерці: "У сенсі?".

Раніше ми повідомляли, що Олена Кравець із "Кварталу 95" пояснила важкий вибір українців під час війни.