Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець дала велике інтерв'ю Маші Поляковій на її особистому Youtube-каналі.

Вони обговорили багато речей, включаючи те, чи вірила Олена Кравець на початок повномасштабної війни, що вона говорила дочці 24 лютого, хто в їхній родині вирішив виїхати за кордон, звідки у Олени з'явилося бажання повернутися до України та багато іншого.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

Однак ми зараз обговоримо один невеликий момент - Олена Кравець зізналася, хто зараз для неї є опорою. Важливо відзначити, що вона не назвала чоловіка та дітей на самому початку.

— Хто сьогодні твоя опора?

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

— Давай так, скажу перше, що спало на думку.

— Це я сама.

— Я знала! Так я й знала.

— І те, що спало друге на думку – це люди. Я коли бачу, що вони творять, коли бачу титанів на передовій, у гарячих точках на фронті та в тилу, як тобі може бути страшно. Подивися! Починаючи з сусідів, закінчуючи тими, кого ти взагалі не знаєш... і тими, хто тебе не знає.

Олена Кравець, скріншот: Youtube
Олена Кравець, скріншот: Youtube

"Як же схожі наші емоції та переживання. Не пам'ятаю, як пролетів перший місяць, як у тумані, незважаючи на те, що я давно живу у Франції і могла б спати спокійно. Я плакала ночами, а вдень працювала і намагалася допомагати", - пише один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, як била дітей і зачинялася в туалеті: "Це мій офіс, вибачте"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Кравець з "Кварталу 95" позаздрила пенсіонерці: "У сенсі?"

Знай.ua писав, "Голою, але чистою": Олена Кравець з "Кварталу 95" пояснила важкий вибір українців під час війни