Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець дала велике інтерв'ю Маші Поляковій на її особистому Youtube-каналі.

Вони обговорили багато речей, включаючи те, чи вірила Олена Кравець на початок повномасштабної війни, що вона говорила дочці 24 лютого і таке інше. Зараз вона виставила публікацію в Instagram, щоб нагадати, що з Єфросініною вона зустрілася через рік після попереднього інтерв'ю.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

"Накопичилося багато питань: до життя, до Бога, до себе. Ця розмова була зовсім іншою, ніж рік тому. Ми записували її в темряві, що панувала навколо і немовби відбивалася на душі", - пише Олена Кравець. у публікації.

Вона сподівалася, що українці зміняться на краще, спокійний бік. Вона подякувала Єфросининій за "розпакування", відповівши на всі цікаві питання. Олені не страшно поряд із ведучою.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Олена Кравець, скріншот: Youtube
Олена Кравець, скріншот: Youtube

"З гумором все добре? Радий вас бачити, в реальності бажаю побачити", "Ви - еталон української краси, впевненості, чуттєвості та ніжності", "Дякую за теплу та щиру розмову, дякую, що довіряєте нам свої емоції, тому що в таке Час ми розуміємо, що ми не одні, що таке переживають усі", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, як била дітей і зачинялася в туалеті: "Це мій офіс, вибачте"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Кравець з "Кварталу 95" позаздрила пенсіонерці: "У сенсі?"

Знай.ua писав, "Голою, але чистою": Олена Кравець з "Кварталу 95" пояснила важкий вибір українців під час війни