Зірка "Баффі - винищувачка вампірів" Сара Мішель Геллар лише недавно усвідомила, що не у всіх декораціях має правити отруйна мужність.

"Так довго я була на знімальному майданчику, який, я думаю, був відомий як надзвичайно отруйний чоловічий знімальний майданчик", - сказала акторка під час "Сила оповіді: Круглий стіл продюсерів" на саміті The Wrap "Сила жінок14 грудня.

Цей досвід привів її до думки, що всі декорації були токсичними, де "жінок налаштовували одну проти одної", тому що "якщо жінки ставали друзями, ми ставали надто могутніми, тому [їм] доводилося стримувати це".

Сара Мішель Геллар, кадр з фільму "Скубі-Ду"
Сара Мішель Геллар, кадр з фільму "Скубі-Ду"

Але після того, як вона попрацювала з великою кількістю жінок в індустрії, а також з чоловіками, які хочуть, щоб жінки досягли успіху, вона змінила свою думку.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Хоча Геллар не повідомила, на якому знімальному майданчику вона зазнала чоловічої токсичності, вона знялася в "Баффі - винищувачці вампірів" у період з 1997 по 2003 рік.

Телевізійна драма потрапила до заголовків газет через явно токсичне робоче середовище в 2021 році, коли колега Геллар з фільму Харізма Карпентер (Корделія Чейз у "Баффі") виступила проти творця шоу Джосса Відона.

Карпентер стверджувала, що Відон "зловжив своєю владою" на зйомках серіалу, а також спін-офф серіалу "Ангел".

Сара Мішель Геллар, кадр з "Баффі - переможниця вампірів"
Сара Мішель Геллар, кадр з "Баффі - переможниця вампірів"

Нагадаємо, що 46-річна "Баффі" Сара Мішель Геллар наважилася показати свою 12-річну дочку від Принца: повна протилежність до грози вампірів.

Раніше ми повідомляли, що Сара Мішель Геллар із "Баффі - винищувачка вампірів" вимагала великої суми грошей за шлюб із Принцем.