Катерина Репяхова показала зворушливі фото із сином. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова має велику аудиторію у соціальній мережі Instagram. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

12 грудня 2021 року публікувала низку зворушливих фотографій зі своїм сином. Жінка зазначила, що у її синочка прорізався перший зуб.

"Я прокинулася, син поруч уже не спить. Бере мене за руку і як завжди хоче погризти мій палець. І тут я відчуваю зубик. Ось воно справжнє щастя. Це просто неймовірні почуття. Мами зрозуміють. Син відкрив у мені стільки ніжності та сентиментальності. Моє життя, мій Всесвіт" , - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати і знімки та ділитися своїм досвідом.

"Які фото зворушливі"; "Наш перший зуб з'явився у 3 місяці та 6 днів"; "Які гарні" , - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Катю Репяхову охопили припливи ніжності до Віктора Павліка та маленького сина: "Найдорожче за все у світі".

Раніше ми повідомляли, що молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова біля ліжка розкрила новий хист: "Ми це зробили...".