Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Ведуча у новому пості порушила тему, яка дуже непокоїть багатьох українців. Йдеться про святкування Нового року та Різдва в умовах війни. У всіх і так підвищений рівень тривожності, а деякі навіть соромляться зайвий раз посміхнутися, не кажучи вже про веселощі.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

"Коли після обстрілів повернення світла і води вже неймовірне свято. Нові тривоги (як зараз) взагалі наводять на бажання скасувати все", - заявила Осадча.

Незважаючи на все, як зазначила Катерина, українцям все ж таки хочеться хоч на мить зануритися в новорічну казку. Особисто вона з чоловіком Юрієм Горбуновим відзначатиме свято заради дітей, щоб подарувати їм трохи радості в такий непростий час.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Звичайно, ми не зможемо святкувати так, як це було в минулих роках та і немає на це бажання, але ми все одно можемо знайти способи зробити його особливим для наших діток, тому плани на ці вихідні наступні: прикрасити ялинку, підготуватись до Миколая і бути разом", - повідомила зірка.

Раніше ми писали про те, що Юрію Горбунову "прилетіло" за Херсон через обстріл: "Замовте купе у Варшаву"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча здалася без макіяжу, ось що бачить Юра Горбунов вранці: "Справжня..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча засмутилася через сина Юрія Горбунова: "Коли ми тільки спостерігаємо"