Вже наближаються передноворічна метушня та одне з найулюбленіших свят усіх дітей – День святого Миколая. Цього дня усі слухняні діти отримують подарунки.

Проте, перед святами, багато дітей часто ставлять питання, чи справді Святий Миколай існує? Тож батькам доводиться пояснювати. Одні кажуть, що батьки – помічники Святого Миколая, а інші, що тільки ті, отримують подарунки, хто справді в нього вірить, про це розповіли у програмі "Твій день".

Відома співачка Ірина Федишин розповіла, що її сини Юрій та Олег досі вірять у Святого Миколая. І обов'язково напередодні вони пишуть йому листа.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Ми його до речі пишемо разом, потім дітки кладуть лист на віконце і чекають, поки ангели спустяться з неба, щоб забрати лист і віднести його до Миколи. Я кажу, що діток багато у Святого Миколая, тому про дорогих подарунках не гарно просити, бо діток багато, а Святий Миколай один", - розповіла Федишин.

Ведуча 1+1 Людмила Барбір зізналася, що її син теж пише листа до Святого Миколая. До того ж, він робить це двічі.

Фото зі сторінки Людмили Барбір
Фото зі сторінки Людмили Барбір

"Тарас робить це двічі. Цілий місяць перед Святим Миколаєм він варіанти вибирає, тому що думка може змінитися. І вже за тиждень до свята, він уже точно знає, який подарунок він хоче", - каже Барбір.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще
Зірка зізналася, що у існуванні Святого Миколая її син не сумнівається, адже минулого року сталося справжнє диво. Він дуже хотів котика, і до його бабусі на Святий вечір приблудило кошеня, якого хлопчик забрав до себе.

Співачка Tayanna зізналася, що її маленький син не пише листів до Святого Миколая, і до того ж він не вірить у новорічних чарівників.

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

"Він іноді пише листи, що йому потрібно, але знаючи, що цей Всесвіт - його батьки, які можуть подарувати подарунок", - розповіла співачка.

Нагадаємо, що Ірина Федишин "наколядувала" закордоном і накупила цілу гору добра: "Вдалося".

Раніше ми повідомляли, що красуня зі "Сніданок з 1+1" Люда Барбір зійшлася з одруженим Комаровим: "Я була схожа, пошаманила...".