Популярна українська актриса, гумористка, ведуча та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів, які вриваються до іншої країни зі зброєю в руках. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко розповіла, що обожнює український національний одяг та показала серію фото у відповідному вбранні. Зірка зазначила, що рідна культура на додаток з гумором - безвідмовна зброя проти неадекватних сусідів, які прийшли до нашої країни зі зброєю в руках.

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/
Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

"Мені дуже подобається автентичний український одяг, і я завжди тішуся, коли маю можливість вийти на сцену улюбленого "Дизель Шоу" у вишиванці. Це справді код нашої нації. А доповнює його, безумовно, гумор. І ми продовжуємо бити ворогів цією зброєю", - поділилася гумористка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася і зірку закидали компліментами.

"Красуня! Справжня Україночка", "Ви найкраща", "Красуня моя Україночка!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, А чи можна ще раз? Вікторія Булітко віддячила ніжним поцілунком таємничого незнайомця.

Також наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на снігову королеву: ці очі - чистий лід.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як багато жиру приносить він, вусики Сморигіна не втрималися: "Ням-ням".