Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська веде активно не лише Instagram, а ще й власний Telegram канал. Там вона більш відверто та докладно ділиться моментами життя і навіть переживаннями.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

На цей раз артистка показала чарівне фото із сином, зроблене в Празі, де відбувся благодійний концерт за її участю. Вона тривалий час виступала на підтримку ЗСУ лише в Україні, але тепер не обмежує себе поїздками закордон.

Також зірка повідомила, що їм із Нестором випала можливість прогулятися містом та перекусити. Вона розплакалася в момент, коли їла булку через те, що їй боляче за рідну країну. Цибульська мріє, щоб усі її земляки змогли відсвяткувати Новий рік та інші свята у мирі та без обстрілів.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Так хочу, щоб і в нас вдома було свято, а не обстріли Перемога, а не бл*дьська війна, яку принесли рашисти. Щоб ми теж гуляли по Софіївській і жалілись на мороз. Щоб було багато щастя і багато світла. І додому хочу", - написала Оля.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська проговорила чоловікові про справжню кількість її колишніх: "Щоб не розслаблявся"

Як повідомляв Знай.ua, "Я, як чмо...": чоловік Олі Цибульської потріпав кохану на задньому сидінні, зірці треба поспати

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська зізналася, чим займалася всю вагітність: "Чоловік почав забирати, а я люблю дати газу"