Знаменита українська співачка Ірина Федишин похвалилася, як дорогою до Чеської республіки знайшла снігову казку. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Співачка показала як позує у сніговій казці та п'є каву з паперового стаканчика. Щаслива зірка поділилася зі своїми шанувальниками чарівними пейзажами, та поцікавилась, чи в україни йде сніг.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Дорогою у Карлові Вари, Як там погода в Україні? Сніжить? - поцікавилась Ірина Федишин.

Відомо, що Ірина активно їздить з концертами та виступає для підтримки ЗСУ. Вона не перестає дивувати своїх шанувальників своїми новими піснями, та зачаровує голосом та драйвом нових.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

У коментарях пораділи з Іриною снігові, та розповіли, що в Україні погода не така сніжна, у всякому разі у містах снігу доволі мало.

"Не сніжить ,морозно -6. А вчора падав сніг ласкавий і лапатий", "В Івано-Франківську не сніжить, бо не вистачає головної сніжинки, вас", "Яка Ви красива! Сніжинка наша улюблена", "У нас снігу немає , але вітер сильний", "У Вінниці не сніжить, тільки трішки мороз", - відповіли українці.

Ірина Федишин, коментарі. Фото: Instagram
Ірина Федишин, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин "наколядувала" закордоном і накупила цілу гору добра: "Вдалося".

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин перед залом повним захисників заспівала свій новий трек.

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин розповіла про складні часи та зізналася, хто її зігріває, коли немає чоловіка