На росії співаків, які надягли жовті та сині кольори назвали паскудами, та закликали більше ніколи не пускати в ефір.

"Клан Пугачової влаштував провокацію на федеральному каналі" - так розцінили дії артистів - а саме Крістіни Орбакайте та Ігоря Ніколаєва. На федеральному каналі вони вийшли заспівати пісню "Осінній поцілунок" надівши українські кольори.

Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео
Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео

Ніколаєв був одягнений к синій піджак, а Орбакайте у яскраву жовту сукню.

Політик та ведучий путініст Ігор Скурлатов назвав Ніколаєва та Орбакайте паскудами, побажавши їм всього хорошого:

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У "чорний список" паскуд. Чи не пускати в ефір, заборонити концерти. Оголосити іноагентами та вигнати з країни! - заявив скурлатов.

Схоже, українофобія на росії досягла тих масштабів, що навіть натяк на українські кольори вже дає підстави до подібних заяв.

Артисти співали поодинці, а насамкінець перед приспівом об'єдналися та стали зовсім нагадувати український прапор.

Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео
Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео

Українці натомість намагаються бути до останнього толерантними. Дехто з україський артистів продовжують шукати "хороших" серед руських, хоча вже абсолютно відомо, коли вони стають хорошими.

Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео
Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео

Нагадаємо, ми писали, що Алла Пугачова вирішила порахувати своїх чоловіків, Максим Галкін засумнівався: "Просто по ліжках тягали".

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Камінська покрутилася в яскравому образі у Роттердамі, українцям сподобалось: "У костюмі лисички"

Також "Знай.ua" інформував, Алла Пугачова розплакалася через Філіпа Кіркорова, заміжжя довело: "Галкін ставиться, як до мами".