Українська співачка та колишня солістка жіночої попгрупи "НеАнгели" Слава Камінська, в Instagram продовжує радувати шанувальників різними публікаціями.

На цей раз Камінська показала новий образ для спокійної зими. Вона наділа помаранчеву шубку та білі високі черевики. Позувала дівчина у Роттердамі, - що видно з позначеного місця розташування.

Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/

Співачка довгий час знаходилася у Нідерландах, куди виїхала після початку широкомасштабної війни в Україні. Дівчина пояснила фанатам, які закинули їй, що вона не залишилася в Україні, що вона в першу чергу мама, і піклується про майбутнє своїх дітей.

Слава Камінська. Фото: Instgaram
Слава Камінська. Фото: Instgaram

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Час від часу Камінська повертається в Україну, та наразі невідомо, чи де саме вона перебуває.

Руда шуба сподобалась українцям, які слідкують за оновленнями співачка, та коментують її фото.

"Руда на рудому", "Пошила костюм лисички і собі?", "Дуже класна шубка і зелена теж це просто бомба як можна таку замовити дякую.СлаваУкраїні.", "Мама, ох и шуба", "Сонечко нам світить просто так", "Тебе бракує", - написали шанувальники співачки у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "Мама МР3" Сюзан Вега заспівала про Маріуполь: "Останній потяг".

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Камінська з "НеАнгелів" без макіяжу вирішила "закосити" під Пугачову: у що перетворилася руда красуня.

Також "Знай.ua" інформував, Слава Камінська згадала про "велетня", гуляючи з колишнім чоловіком: "Корисно і весело".