Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт в Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Нещодавно вона показувала, як її 7-річна дочка святкувала День Народження в товаристві її колишнього чоловіка Едгара. Тепер Слава знову згадала його, показавши знімки, зроблені в Нідерландах.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Два колеса. Одно тобі... Ранок, школа, мама. PS: у дитинстві у мене був велетень "Гномік 3". Я завжди хотіла навчитися їздити на велосипеді, але дуже боялася. У Нідерландах це найкращий, комфортний і швидкий вигляд транспорту в місті. Дешево та сердито, корисно та весело", - пише Слава Камінська в публікації.

На першому кадрі вона сфотографована збоку, у сонцезахисних окулярах, у кепці, на велосипеді з білими колесами. Фотографії, як ми вже написали раніше, зробив Едгар. Проте говорити про возз'єднання сім'ї зарано.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Це фото сьогодні зроблено? Просто між нами 11 км, у нас дощ у Гаазі ллє без зупинки, а в Роттердамі сонце. Як?", "По Роттердаму на велосипеді їздити весело, а от вулицями Дніпра або Запоріжжя не дуже. До ракетних обстрілів ще й мороз додався", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська об'єдналася з колишнім Едгаром заради доньки: "Наповнює життя"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська з "НеАнгелів" змінила зовнішність, знову виїхавши з України: "Час зривати маски"

Знай.uа писав, Слава Камінська похвалилася новою зовнішністю, нагадавши Біллі Айліш: "Тільки не блондинка, пліз"