Виконавиця Сюзанн Вега випустила трек під назвою Last Train From Mariupol. Пісня присвячена жахам окупованого Маріуполя, який безжально зруйнували росіяни.

Американська співачка випустила пісню, присвячену жахам війни в Україні, які принесла російська армія. Сюзанн у чорному вбранні виконує пісню, дивлячись у камеру, і їй акомпанує на гітарі Джеррі Леонард. Відео також вже є на YouTube-каналі The Line of Best Fit.

Сюзанн Вега. Фото: Youtube
Сюзанн Вега. Фото: Youtube

"Я чула, що там був Бог, в останньому поїзді з Маріуполя, наляканий тим, що він бачив. Все людство у скорботі", — співає у своїй пісні Вега.

У інтерв'ю, коментуючи цю пісню, Сюзан сказала, що це простенька пісенька, схожа на колискову. Пісня складається з чотирьох куплетів, і в ній є дуже проста гітарна партія, яка повторюється знову й знову.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Пісня виникла з усіх образів, які ми бачили в новинах, особливо на початку війни в Україні в лютому, коли була масова паніка людей, що тікали потягами. Один репортаж, який я бачила, був про Маріуполь, і я подумала, що це просто така гарна назва, і місто таке гарне. Здавалося, що це вимагає якоїсь пісні. Я думала про цей останній поїзд, останній поїзд перед майбутнім апокаліпсисом. - розповідає співачка.

Співачка розповіла, що пізніше читала статтю в "Нью-Йорк Таймс", де говорилося, що люди в Маріуполі кажуть, що навіть сам Бог пішов з міста, що навіть він злякався того, що він там побачив...

Цікаво, що саме зараз окупанти прикрасили знищений Драмтеатр, у який влучили пори те, що там були діти портретами Гоголя, Пушкіна та Толстого, закривши руїни від очей.

Нагадаємо, ми писали, що Анастасія Приходько зізналася, хто допомагає їй усе приховувати: "Які пристрасті не кипіли б".

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Камінська з "НеАнгелів" без макіяжу вирішила "закосити" під Пугачову: у що перетворилася руда красуня.

Також "Знай.ua" інформував, дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум.