Відома українська співачка та багатодітна матуся Анастасія Приходько похвалилася своїм розкішним чином та зізналася, що для кожного артиста означатиме його гримерна.

Анастасія Приходько має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями в соцмережах.

На цей раз Анастасія Приходько вирішила поговорити про гримерки. Вона зізналася, що це унікальна кімнатка, в якій відбувається справжнє перетворення. Адже незважаючи на проблеми, артист має вийти на сцену в тому образі, в якому його звикла бачити публіка.

Фото зі сторінки Анастасії Приходько
Фото зі сторінки Анастасії Приходько

Анастасія

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приходько наголосила, що за кожним артистом стоять люди, які допомагають та вкладають у нього частинку своєї душі. Тому їм треба бути вдячними за це.

Також артистка продемонструвала своє розкішне вбрання. Приходько одягла білу сукню, із вставками із чорного пір'я. Свій образ вона доповнила зібраною зачіскою та ніжними прикрасами.

Фото зі сторінки Анастасії Приходько
Фото зі сторінки Анастасії Приходько