Аліна Гросу, яка вперше за 10 місяців війни виїхала за кордон, одразу познайомилася з солістами групи The Chainsmokers.

Відома українська співачка Аліна Гросу вирішила виїхати за кордон, та попри критику розповідає своїми шанувальниками про те, що з нею трапилось у Лос-Анджелесі. Нове фото з двома красенями з'явилося на сторінці в Instagram співачки.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Забігла в маркет, о це, думаю, прикольні тут продавці. Розігрують текілу, спілкуються, шуткують, такі кльові й гарні хлопці, що з ними, навіть підходять фотографуватися, запитала у охорони, що це за акція, а він каже це Тhe Сhainsmokers. Оце я провтикала. Хвилин 10-15 розмовляли з ними про LA/ життя тут і не впізнала, абсолютно прості, абсолютно "людяні" - написала Аліна.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Аліна Гросу також відповіла на хейт з боку деяких шанувальників, що звинуватили її у виїзді з країни.

Я була в Україні всі ці майже 10 місяців, так що ця тема мене не стосується. Я була, доки відчувала, що потрібна не тільки допомога, а ще й моя особиста присутність. Я, напевно, одна із небагатьох, хто був постійно в країні, не виїхав у перші ж дні війни, а залишався з людьми. А тепер, щоб й іншим допомагати, треба самій щось мати, рости, йти вперед. Я не переїжджаю, а тільки навчаюсь тут!

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Аліна Гросу швидко знайшла заміну Роману Полянському, який втік до РФ.

Як повідомляв "Знай.ua" Аліна Гросу побачила таємничі пророцтва у своїх піснях: "Дивно і страшно".

Також "Знай.ua" інформував, Аліна Гросу натягла напівпрозору футболку і показала Полянському, що він втратив.