Популярна українська виконавиця Аліна Гросу зауважила, що низка її пісень стали справжніми пророцтвами і зазначила, що треба бути обережнішими зі своїми думками. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу розповіла шанувальникам, що помітила одну дивну закономірність - багато її пісень стали пророчими. Вона зазначила, що це трохи лякає її і змушує бути обережнішими зі своїми думками. Також вона додала, що остання пісня "Самотня Зима" також стала речей і знову натякнула, що стосункам із Полянським настав кінець.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/

"Це дивно і страшно, коли пісні, які ти плануєш для випуску, стають пророчими. Так було з піснею "Голий король", так було з піснею "Дим", "VOVA" так і зараз. бажаннями. Обіцяю, наступна пісня буде максимально щасливою", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники поспішили підтримати зірку і зазначили, що вона обов'язково знайде справжнє кохання.

"Тримайтеся, ви красуня, і ваш коханий обов'язково вас зустріне, бажаю вам щастя", "Аліно, дуже душевна пісня ти молодець, ми тобою пишаємося обов'язково все буде добре, і ми будемо щасливі, любимо тебе", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу натякнула на розлучення з Полянським, який втік до Росії: "Така самотня".

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, ми писали, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".