Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко пофантазував про те, як в обленерго вигадують святкові відключення світла. Сміливим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко любить піднімати настрій українцям і вчить сміятися з того, що в повсякденному житті не завжди смішно. Наприклад, над графіками відключення електрики.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко пофантазував про те, як до обленерго вигадують святкові відключення світла. На честь свята, на думку гумориста, українцям приготують особливий графік зі світломузикою та іншими радощами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці новий ролик гумориста оцінили та посміялися, що в обленерго приблизно так і працюють креативні оператори.

"Вони точно за Вашим графіком виключають, ну прямо один в один", "Креативні оператори обленерго", "А чи можна fire show не тільки в Білгороді? Як ні як, а свято", "За Вашим графіком більше збігів, ніж з графіком обленерго", - посміялися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив "ребусом", який не можуть здолати навіть в Офісі президента: "Порятунок психіки".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, що відбувалося у бункері путіна, після визнання його невдахою року: "Комедія".