Нещодавно Тіна Кароль презентувала оновлену версію всесвітньо відомої композиції "Щедрик" (Carol of the Bells) Миколи Леонтовича, переробивши її під війну.

Потім виконавиця розповідала про свій життєвий вибір – вона зізнається, що він завжди був без легкого шляху. А зараз Тіна заявила про те, що маленькими добрі справи ніколи не бувають, бо кожна допомога неймовірно важлива... тим більше, у ході війни.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Я щаслива повідомити вам про звіт свого фонду, який існує завдяки нашим з вами спільним старанням. Дякую вам усім! Цього року фонд надав допомогу онко-лікарням у Тернополі, Чернівцях, Хмельницькому, Мукачевому, Харкові, Луцьку, Одесі, Львові та Дергачах на загальну суму понад 1 500 000 гривень", - пише Тіна Кароль у публікації.

Також вона додала, що окремо її фонд працював над допомогою українцям, які постраждали від війни, а також дітям наших військовослужбовців. Наприклад, зовсім недавно було придбано квартиру сім'ї 9-річного Єгора, який вів щоденник із підвалу будинку в Маріуполі. І багато іншого.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Не всі герої носять плащі", "Тіна – людина генератор добрих справ", "Якби всі наші заїзди робили хоча б половину того, що робить фонд Тіни", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла про свого ідеального чоловіка, Пікалов з "Квартал 95" готовий до РАГСу: "Для розуму треба трохи накотити"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль без штанів показала чорненькі ніжки: "Не можна ж таке на уроках"

Знай.ua писав, Тіна Кароль захотіла простого життя без випробувань: "Сумно"