Популярна українська модель, співачка, волонтер і навіть блогер, яка нещодавно порадувала своїх фанатів свіжими пікантними знімками із напівпідвального приміщення, продовжує дарувати посмішки тисячам українців. Цього разу красуня, яка у перші дні російського вторгнення готувала для бійців тероборони смачності, розповіла про своє ставлення до "ракет". Про те, як їх "налякати".

Справа в тому, що Даша Астаф'єва дуже любить піднімати настрій своїм шанувальникам і робить це різними способами, іноді може опублікувати відвертий знімок, а іноді навіть загнути міцне слівце на адресу окупантів.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Астаф'євої у мережі Instagram.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Слава Україні. Ракети, летіть слідом за кораблем, туди, звідки вас запускають", - пише Даша Астаф'єва в новій історії.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також зірка показує новий знімок, зроблений у профіль. Тут Даша навіть трохи посміхається, мабуть, у неї був піднятий настрій і ніхто не зміг їй його зіпсувати навіть ненависні ракети.

Якщо уважно придивитися, що можна побачити дуже гарний в'язаний светр із капюшоном, на якому красуються жовто-блакитні квіти. Ось такі яскраві публікації дуже подобаються шанувальникам Даші Астаф'євій.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва підтримала відомого письменника, військового Маркуса: що треба перестати робити.

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва перестаралася з відвертістю вбрання та засвітила трохи зайвого, чоловіки оцінили: "Ще з дитинства хотів".

Також, Даша Астаф'єва вбрала ялинку і розплакалася, порівнявши дівчат зі жабою: "Така магія".