Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, відома українська журналістка, яка заснувала власне PR-агентство, поділилася рецептом того самого справжнього салату "Олів'є" до новорічного столу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юли у мережі Instagram. На новому фото вона демонструє святкове сервірування новорічного столу.

"Зараз відкрию вам свій рецепт новорічного оригінального олів'є (не дякуйте). 2 перепілки, 10 шт. королівських креветок, оливки 10 шт., фіолетова цибулина, яйця перепелині. Це з особливого. Далі по класиці: картопля, морква, огірки свіжі, зелень. Все варимо. Нарізаємо кубиками однакового розміру", - розповіла вона.

Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram
Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram

Юла також додала, що особливу увагу слід приділити соусу, яким заправляють цю страву.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"І тепер увага! Соус. 5 варених перепелиних яєць, майонез, чайна ложка гірчиці, оливкова олія і сік лимона перемішуємо блендером до стан однорідної консистенції. Ріжемо. Заправляємо. Їмо і пригощаємо друзів. Якщо приготуєте - відпишіться. Цікава ваша думка",- підсумувала дружина Анатолія Анатоліча.

Скрін, Instagram Юла
Скрін, Instagram Юла

Коментатори зазначають, що рецепт оригінальний, на любителя.

"От би спробувати таке", "По-королівськи. Круто! Але для простаків чверть зарплати, та й ще – інгредієнти, той їсть, той не любить", "Доброго ранку, щось із соусом я не зрозуміла? Варені яйця змішавти з майонезом та олією?",- пишуть їй в коментарях читачі.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч дав Льоші Дурнєву новий привід для сміху і розповів про страхи: "До неї підходити...".

Раніше ми повідомляли, що Юла показала, як їй у ліжку з Анатолієм Анатолічем: "Дивлюсь і не вірю".