Кінець року – завжди дуже гаряча пора для артистів, іноді навіть голоси не витримують. Такого висновку дійшла ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча.

Не став винятком і Олег Винник, який переносив свої останні концерти 2021 року. Дружина Горбунова запитала його причину цього, а заразом і поцікавилася самопочуттям. Нині підкорювач вовчицю кудись випарувався, але наприкінці минулого року жваво роздавав інтерв'ю. Пропонуємо згадати, що він тоді сказав.

"Наразі все добре... Не те, що ти там захворів... Мені важлива одна річ: ти скасовуєш концерти, а люди купували квитки. Кілька років тому, до корони, ці квитки були розпродані... У мене був бронхіально- астматичний ларингіт", - розсекретив таємний суджений Таюне.

Таюне й Олег Винник, фото Інстаграм
Таюне й Олег Винник, фото Інстаграм

49-річний Олег Винник відкрив секрет того, що допомагає йому тримати себе в тонусі – це сон. У дні після великих навантажень міг спати по 18 годин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не забула Катя Осадча запитати і про співпрацю з Олею Поляковою.

"Вона запитала про дует 4 роки тому. У неї є терпіння і, буду відвертим, у мене часу немає... Оля приїхала до мене, вона хотіла їсти... Коли Оля хоче їсти, то нічого не вийде. А її нагодував і ми почали працювати. Скажу чесно, ми працювали, як діти... Я не бачив такої роботи у своєму житті майже ніколи", - поставив крапку на розмовах про шкідливий характер Полякової Олег Винник.

Нагадаємо, що Олег Винник поскаржився, що його не хвалили: "Я був дуже такий видний, я не міг уседіти".

Раніше ми повідомляли, що вовчиці завили від нетерпіння: Олега Винника з бородою бачили у Києві.