На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль у соціальній мережі Instagram з'явилося нове повідомлення.

Цього разу вони опублікували коротеньке відео за участю їхньої улюбленої співачки, яку вивели із себе.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зважаючи на все, відео було знято під час однієї з репітицій Тіни Кароль. На оприлюднених кадрах у співачки щось запитали, і питання викликало бурхливу реакцію зірки.

"А хто тебе просив? Ти бісиш" , - каже недружньо обурена Тіна, поправляючи сонцезахисні окуляри в блискучій оправі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому виконавиця одягнена у чоловічий піджак оверсайз, білу сорочку та краватку. Під сорочкою видніється горловина іншого концертного костюма. Її волосся недбало розпатлане і укладене з вологим ефектом.

Коментарі під цим відео відключені, тому дізнатися, що думають фанати щодо такої поведінки співачки, неможливо.

Скрін, відео Instagram Кароль
Скрін, відео Instagram Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль подарувала 9-річному Єгору з Маріуполя квартиру після пережитого: "Не всі герої носять плащі". Тіна Кароль розповіла про те, скільки всього зробив її Фонд у 2022 році від початку війни.

Раніше ми повідомляли, що красуня Тіна Кароль зачарувала українців ідеальною зовнішністю: "У ці очі можна дивитися вічно". Співачка похвалилася шикарним фото, із сумними очима.

Також стало відомо, що Тіна Кароль розповіла про свого ідеального чоловіка, Пікалов із "Квартал 95" готовий до РАГСу: "Для розуму треба трохи накотити". Проте Тіна Кароль відмовила Пікалову, натякнувши на те, що ніхто з наречених їй не підходить.