Оля Полякова та Маша Єфросиніна регулярно збираються на свої жіночі посиденьки для зйомки всіма улюбленого шоу "Дорослі дівчата".

Там знаменності відверто обговорюють усі хвилюючі теми і цього разу вирішили відповісти на актуальні питання своїх шанувальників. Спочатку Оля Полякова заявила, що всіх цікавить питання того, чого Маша Єфросиніна така худа.

"Їй так красиво. їй подобається, що вона худа. Вона худа, як тріска, але це красиво. Вона виглядає. як молода дівчина", - захищає подругу "Королева ночі".

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Телеведуча ж зазначила, що зараз перебуває під наглядом лікарів, бо має невеликий харчовий розлад на тлі стресу.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Я або їм, або не можу їсти. Аналізи здаю раз на 3 місяці. Зараз приїду в Україну і знову здам усі аналізи", - поділилася.

"Ніколи. Знати не знаю і не хочу знати. Я живу і веселюся", - відповіла співачка.

Єфросинін засмутило, що вона знову, "як похмуре гівно", тоді як Полякова завжди на веселі. Тоді ж Маша зазначила, що в попередній вечір Оля з'їла лише шашлика, що сама телеведуча не стала б після такої кількості.

"Я і важу тебе на кілограм 10 більше. Ми щойно стояли і мірялися сраками, і в мене на півметра срака більша. Але ти собі такою подобаєшся, а я такою", - не бачить проблеми співачка.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла, що усвідомила в "ізоляції" від усього світу: "Ніхто не шукав із собаками".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна розповіла про потужну силу путіна і вказала, хто йому допомагає: "Провела чаклунську дефлорацію".