Як би сильно дочка не любила свою маму, але настав час вилітати з сімейного гнізда в самостійне доросле життя.

Про це знають і Оля Полякова з Машею Єфросініною, які в черговому випуску шоу "Дорослі дівчата" відповіли на запитання передплатників. Один із них звучав так: "Коли б ви хотіли, щоб ваші старші доньки вийшли заміж?".

Нана та Маша, доньки Єфросініної та Полякової, кадр з відео
Нана та Маша, доньки Єфросініної та Полякової, кадр з відео

"О Боже, навіщо їм взагалі виходити заміж? Хто зрозумів життя, той заміж не прагне", - відповіла Оля Полякова.

Маша Єфросиніна ж наголосила, що це питання вирішувати треба Нані, а не їй.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Вони у нас студентки, живуть в інших країнах, навчаються. Це жах, але тільки через те, що вона мені рідко дзвонить, я розумію, що в неї все гаразд. Ось коли дзвонить часто, то там є проблеми", - з сумом каже телеведуча.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Оля Полякова теж підтверджує, що старша донька Маша дзвонить з Лондона тільки тоді, коли їй потрібні гроші.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла, що усвідомила в "ізоляції" від усього світу: "Ніхто не шукав із собаками". Ведучу заблокували у соцмережі на кілька днів, але вона часу даремно не втрачала і навіть звернулася по допомогу до міністра.

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова вирішила відмовитися від "цвітості" кокошників зіркової мами: "Ну у тебе і стегна". На опублікованому знімку, який виконаний у чорно-білих тонах, можна побачити, що Маша вдягла на себе темні речі.

Також стало відомо, що Маша Полякова вирішила викреслювати Олю маму з життя: "Все, це вже не виправити".