Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про деякі правила, які заборонені у Новий рік. Під забороною у артистки опинився й улюблений салат – олів'є.

Про це стало відомо завдяки одному з останніх інтерв'ю, яке з'явилося в мережі. Частина ролика була опублікована в соціальній мережі Tik Tok, де користувачі могли за допомогою коротких роликів подивитися те, що їх цікавить

Ведучий одразу ж спитав, чого не варто робити на Новий рік.

"Перестаньте їсти олів'є. Навіщо? Хто його придумав взагалі? О 12-й сісти і наїстися олів'є майонезного. Як це можливо? Навіщо?" - почала Тіна Кароль.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Далі вона зазначила, що непогано було б лягти у свято спати до 12 години, як дорослі серйозні люди. Дивитися телевізор також необов'язково, дівчина щиро не розуміє, навіщо люди дивляться ці концерти святкові.

Натомість краще спілкуватися з близькими, які зібралися за одним святковим столом, без телефонів та зайвого шуму від телевізора.

Під час цього інтерв'ю вони перебували на кухні і готували незвичайні страви. Наприкінці Тіна Кароль взяла все до рук, і пересипала вміст із сковорідки в тарілку.

@_tina.karol_

#Тина #Кароль #завтрак #💕 #вкусно

♬ оригинальный звук - Тина_Кароль

У коментарях користувачі почали писати, що думають про висловлювання співачки про Новий рік.

"Це дуже смачно"; "Рада від невідомого коментатора: робіть що хочете, це ваше життя! (Я без хейту)"; "Тіна, поганого не порадить!"; "Ну хто каже жерти олів'є в ніч? ми його жеремо вдень, увечері. вночі спимо"; "Та це не Тіна"; "Я дивна, але я не люблю олів'є".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Тіна Кароль подарувала 9-річному Єгору з Маріуполя квартиру після пережитого: "Не всі герої носять плащі".

Раніше ми повідомляли, що красуня Тіна Кароль зачарувала українців ідеальною зовнішністю: "У ці очі можна дивитися вічно".