Козак Сіромаха, який став відомий після колаборації з переможцями Євробачення Kalush Orkestra, випустив нову пісню "Гуляли".

У своєму Instagram співак розповів трохи про своє бачення світу та те, про що саме йдетья у пісні. Та яке значення для козаків на Січі мало слово "гуляли".

Козак Сіромаха. Фото: Instagram
Козак Сіромаха. Фото: Instagram

Зла ні на кого не тримаю, бо кожен що наробив у житті - отримує своє сповна, закон природи не дарма. Цінуємо своє, своїх, поважаємо інших. Воювати - битися за святе без ненависті - гуляти. Закохані, в пошуках романтики - гуляли. Родинне свято, збір друзів близьких та родичів - гуляли. Козаки на коханях гопака - гуляли. У своїх безмежних мріях гуляємо, досягаємо! - написав Козак Сіромаха.

Козак Сіромаха. Фото: Instagram
Козак Сіромаха. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У коментарях подякували за чудову музику.

"Нарешті дочекалась релізу", "Важко пояснити, наскільки українська музика підіймає бойовий дух", "Здається в нашій сім'ї з'явився улюблений співак. Дякую Вам", "Шкода, що досі не вийшла "козацькому роду", дуже чекаю на неї", - написали у коментарях.

Козак Сіромаха, коментарі. Фото: Instagram
Козак Сіромаха, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, що переможців Нацвідбору на "Євробачення-2023" звинуватили "у всіх гріхах" – навчилися у Kalush Orchestra.

Як повідомляв "Знай.ua" українці принизили Kalush після скандалу з піснею "Батьківщина": "Тупше відмазки не чув".

Також "Знай.ua" інформував, Олег Псюк з "Kalush" разом із справжнім козаком змусив українців тремтіти від перезбудження.