Арсен Мірзоян показав своє тренування з волейболу. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним із найпопулярніших українських виконавців. На інстаграм-сторінку популярного співака підписано десятки тисяч людей, із якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

Як відомо, 44-річний співак активно проводить вільний час та любить займатися спортом. Наразі співак зайнятий допомогою військовим та українцям, а у безтурботний час до війни міг розважатися на спортивному майданчику. Зокрема, 22 грудня 2021 року Арсен Мірзоян опублікував серію фотографій, на якій він грає у волейбол.

[quote author=""]"Трохи фото з тренуванням. У fb було, а тут ще немає :) Ще раз подякував, за неймовірні враження! barkom_kazhany. Дякую за вагомий внесок у цей вид спорту для України, - повідомив він. quote]

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Шанувальники відреагували у коментарях:

"Сподіваюся, твої плечі в порядку", "Летючий спартанець", "Хлопець вогонь", Ви просто супер...

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян похвалився найправильнішою шубою від Тоні Матвієнко: "Для цієї зими...". Мірзоян похвалився кулінарними здібностями своєї коханої дружини Антоніни Матвієнко.

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян мало не розплакався через красуню з каре, Тоня Матвієнко тільки спостерігала: "Смілива та дзвінка".