Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу похвалилася ідеальними формами у нескромному вбранні та задумалася про сміливий експеримент із зовнішністю. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками та розповідає про те, що відбувається в житті, а також радує ефектними фото чи відео. Зараз знаменитість перебуває у США, куди поїхала зовсім недавно, мабуть, щоб змінити обстановку та забути про розрив із бойфрендом Романом Полянським. Але за офіційною інформацією зірка підвищує акторську та вокальну кваліфікацію.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu

Так цього разу Аліна Гросу поділилася архівними фото, які раніше не представляла публіці. Зірка позує в коротенькому топі, під яким немає білизни та білої спіднички. Вона зазначила, що задумалася про зміну зовнішності та запитала думку у шанувальників.

"Щось із неопублікованого. Може мені каре зробити?)", - поцікавилася зірка.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Думки фанів розділилися.

"Алінко, я тільки звикла до твого волосся. З довгим краще", "Дуже милі фото як школярка. Дуже підходить зачіска. Я вважаю - потрібно експериментувати, чому б і ні", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу, яку розкритикували за виїзд із країни, в США одразу опинилася серед двох красенів: "Такі кльові хлопці".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу побачила таємничі пророцтва у своїх піснях: "Дивно і страшно".

Крім того, ми писали, Аліна Гросу швидко знайшла заміну Роману Полянському, який втік до РФ: "Поруч зі мною".