9 тиждень на шоу "Холостяк"-12 з Алексом Топольським пройшов під гаслом самоврядування та дівчата самі готували побачення для чоловіка.

Фаворитка багатьох українців Саша Мудра вирішила вмістити у своєму побаченні всі пори року і навіть зробила подарунок Алексу - браслет - адже у нього День Народження восени. Холостяку такий задум дуже сподобався, адже пара робила все те, що подобається чоловікові. Побачення було сповнене поцілунками та ніжними обіймами.

Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк"-12, кадр з випуску
Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк"-12, кадр з випуску

Але завершення тижня було для дівчини не таким райдужним, адже учасниці вирішили поставити запитання Топольському і одна з них запитала у записці "Скільки заробляє Мудра?". Цю записку Алекс показав Саші на побаченні і дівчина вирішила, що питання задала Погорєлова, адже почерк був схожий на її. Саша гідно відповіла чоловікові і після приходу в будинок назвала Погорелову пацюком, принагідно збрехавши, що вона нібито не сказала Алексу, хто автор записки. Олександра вирішила розповісти все холостяку і Алекс розчарувався в Мудрій, але все-таки троянду їй дав. Це прокоментувала Саша у своїх соцмережах, зазначивши, що закоханий чоловік завжди даватиме шанси своїй обраниці.

"Ставлення Алекса до мене ще раз доводить, що коли чоловікові дійсно подобається жінка, він готовий прощати і давати шанси. Звичайно, я розумію, що є ліміт, і мені потрібно вгамувати свої таланти", - пише дівчина.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Публікація Саші Мудрої після 9 випуску
Публікація Саші Мудрої після 9 випуску

Нагадаємо, що Вікторія Варлей вилетіла у 9 випуску шоу "Холостяк" і вивалила правду про Топольського: "Третя йде за своїм бажанням".

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра показала, як засмутила "Холостяка" Алекса Топольського: "Додому. Марині пикою заїхали?".