Відомий український виконавець частенько тішить шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці.

На одній подібній публікації спостерігається цілий вірш, у якому йдеться про важке кохання, про розлучення між двома людьми, які люблять. Адвокати вже готові розділити майно, поки дівчина згодом стає сильною особистістю, а чоловік не може повірити – невже вона готова ще раз опинитися у весільній сукні.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

На цей раз Арсен Мірзоян повідомив, що більше не ревнує. Проте невідомо, кому саме адресовано ці слова.

"Пробач, я більше не ревную. Якщо моя людина, то моя. Не втримаю, коли тобою ще керує. Жага до пошуків, а знахідка - не я", - говорится в публикации.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Гарні слова 👏", "Неймовірно красиві слова ❤️", "Влучно 👏", "Це ж не Антоніні присвячується?", "Боже, як красиво написано! 🔥❤️" , - пишуть користувачі в коментарях.

У коментарях також відгукнулися і тривожні шанувальники:

"Слова нової пісні", "А може краще зовсім не знайти? Жага пошуків дає сили жити. Найгірше мати все і прогаяти можливість щиро, від душі любити", "Щоб утримати, треба відпустити", "Сподіваюся, це слова нової пісні" ...

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко захотіла зігріти всіх, крім Арсена Мірзояна: "Так, зараз не весна".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян похвалився найправильнішою шубою від Тоні Матвієнко: "Для цієї зими...".