Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна переживає такі ж темні та складні часи, як і всі прості українці – сидить цілодобово без світла, опалення та зв'язку. Вона вже не раз розповідала, чим займається в таких випадках, а цього разу навіть присвятила вірш подіям, що відбуваються.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Дружина гумориста в зворушливих рядках описала, як сильно чекає на появу електроенергії у власному будинку, рятуючись гарячим чаєм, пледом і мріями. Казаніній хочеться елементарного – зварити борщ, напрасувати речі чи навіть увімкнути музику.

"Чекаю і бачу, як хата заграє яскравими фарбами, зашумить, заговорить, заспіває! Вже передчуваю цю тиху музику чи романтичний кінотеатр на дивані. А ще заспокійливе дзюрчання холодильника, ритмічний шум пральної машини та призовний свист чайника", - написала Казаніна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона вірить, що обов'язково дочекається електроенергії, а тим часом зберігає світло у своїй душі.

Раніше ми писали про те, що дружина Казаніна з "Квартал 95" поділилася, як адаптувалася до життя у темряві: "Банка тушонки - і суп готовий"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Казаніна з "Квартал 95" розповіла, як прожила два дні без цивілізації: "Сонце теж забрали"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" назвала кілька способів провести час без світла, але з користю: ​​"Розкажу по секрету"