Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв попередив українців про небезпеку новорічної ночі. Своїм пророкуванням він поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Макс Гордєєв заявив, що новорічна ніч не буде спокійною і є висока ймовірність того, що окупанти атакують українські міста. Особливо тяжко буде у фронтових містах, де і на свято будуть серйозні бої.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Ворог не спить і для нього зараз дуже важливо зруйнувати, як я й казав, віру в майбутнє. Тому є велика ймовірність, що він атакуватиме. У деяких регіонах 100% будуть битви. Ніхто з наших хлопців та дівчат, які там стоять та захищають нашу землю, не святкуватимуть, бо будуть бої та серйозні Макс Гордєєв

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

При цьому він наголосив, що такою напруженою ситуація буде не на всій території України. За його словами, 60% людей зможуть спокійно відзначити Новий рік.

Скажімо так, 60% людей будуть спокійно собі святкувати Макс Гордєєв

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, замах на життя сім'ї Зеленських та ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження.

Також наш портал інформував, гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать все, а Скорпіони будуть зірками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ракетні обстріли на свята та звільнення територій: тарологиня Людмила Хомутовська зробила прогноз на новорічний сезон.