Другий сезон шоу "Холостячка", головною героїнею якого була Злата Огнєвіч, уже давно відгримів, а неприємні факти про нього спливають.

Поспішаємо нагадати нашим читачам, що минулого року Злата обрала Андрія Задворного як супутника життя та відшила Діму Шевченка.

Злата Огнєвіч і Діма Шевченко в басейні, скріншот з відео
Злата Огнєвіч і Діма Шевченко в басейні, скріншот з відео

У результаті Задворний сам покинув Огнєвіч. Це сталося одразу після випуску, в якому відбувся поцілунок Злати та Діми та Злати з Андрієм на подвійному побаченні. А днями Задворний опублікував фото зі своєю новою дівчиною.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після шоу холостячка дуже зблизилась із Максом Тарапатою, якого вона вигнала ще до фіналу. Але пара зізналася, що вони лише друзі і не більше.

І ось зараз випливла правда про два випуски "Холостячки", в яких Злата нібито жила разом із чоловіками. Але не тут було, і тут криється брехня.

Шанувальникка шоу виклала у себе в профілі листування з адміністратором готелю. Яка зізнається, що Огнєвіч та Решетник жили зовсім в іншому місці в Одесі.

"Холостяки проживали в готелі "Аркадія" в Одесі, а Гриша та Злата проживали в "Ок, Одеса" - це вищий рівень готелю. Довго проживали, 2-3 тижні. Був заїзд у них 12 липня" , - повідомила адміністраторка.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Дівчина зазначає, що може повірити в цю інформацію, оскільки коли вона дивилася випуски в Одесі, то їй здалося, що кімната Злати зовсім не обжита, на тлі немає її речей і вона просто сидить на ліжку, чекаючи поки що хтось до неї прийде.

Викривальниця зробила висновок, що за підсумком це був сценарій, де Огнєвіч приїжджала в будинок до чоловіків лише на момент зйомок та їхала після них. Тобто за фактом ніякого зайвого контакту з холостячкою у хлопців бути ніяк не могло.

@xo_lostyak

Секреты съёмок "Холостячка 2 " #холостячка #холостяк #ЗлатаОгневич #холостячка2021 #xo_lostyak

♬ оригинальный звук - Холостяк💍Холостячка

Нагадаємо, що Вікторія Варлей вилетіла у 9 випуску шоу "Холостяк" і вивалила правду про Топольського: "Третя йде за своїм бажанням".

Раніше ми повідомляли, що ексдепутатку ВРУ Злату Огнєвіч звинуватили у крадіжці: "Родом із Мурманська".