Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча розповіла, що святкує з родиною Різдво за новим календарем – 25 грудня, а не 7 січня, як усі звикли. На фото ведуча усілася біля ялинки з чоловіком та дітьми, яких одягла у святкові образи.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

Також зірка зазначила, що бажання, загадані українцями у ці чарівні свята, дещо змінилися порівняно з минулим роком. Тепер усі хочуть одного – перемоги та миру в рідній країні.

"Сьогодні ми вже не чекаємо дива, сьогодні ми чекаємо Перемоги, ми не опираємось на долю, ми дякуємо ЗСУ за наші життя, ми не очікуємо пригод, бо "пригод" вистачило на все життя.Ми хочемо миру… і миру через Перемогу", - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

І навіть незважаючи на життя в умовах країни, українці продовжують святкувати, працювати, а також не втрачають віри у справедливість.

"Ми - найсильніші люди світу, ми - віримо лише в нас, ми - налаштовані йти до кінця. І нехай Різдво принесе нам віру в наше мирне гарне і квітуче майбутнє! Дасть сили і духу", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що дружина Горбунова Катя Осадча захотіла скасувати Новий рік, але "одумалася" заради дітей: "Після обстрілів..."

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча нагадала, яку важливу роль жінки грають у війні з росією: "У горі немає поділів на ґендер"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча попросила українців не "нити" у підсумках 2022 року: "Це не важливо..."