Співачка українського походження Ані Лорак, яка, не дивлячись на ракетні обстріли її батьківщини, повернулася задом до українців та обрала росіян, почала ностальгувати.

З початку повномасштабної війни Кароліна Куєк не сказала жодного слова про російські знущання над українцями і тривалий час не з'являлася в інформаційному полі. Потім вона повернулася до Москви, де відвідала концерт путінського лизоблюда Сергія Лазарєва, випустила пісню російською мовою, після чого вирушила до Іспанії.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Зараз Лорак знову в росії. Вона ж від плясала на новорічному концерті в Москві і тепер стала мимохіть згадувати Україну. Про це свідчить її нова публікація в Інстаграм.

Крім того, що на фото Ані Лорак відфотошоплена до невпізнанності та позує у дурному пуховику, вона починає "пускати сльозу" за тим часом, коли відзначала новорічні свята з близькими (які, мабуть, залишилися в Україні).

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Як було б чудово зібрати всю мою сім'ю разом знову. Мої найкращі побажання та кохання кожному!", - пише Кароліна.

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

Звичайно ж, у коментарях одразу ж відзначилися українці, які почали звати Кароліну до Одеси, Бахмута чи Харкова, щоб вона на власні очі побачила, що творять її улюблені росіяни.

"Так у чому ж справа? Велком! Якраз встигнете на черговий обстріл! У метро всі разом зберемося і мрія здійсниться. Там часто бувають Наталія Могилевська, Тіна Кароль, В'ячеслав Вакарчук. Нудно не буде!", "А чому ви не можете її зібрати? У чому проблема?", "А чому не можете зібрати сім'ю?? Можливо тому що вона в Україні??? А ви зрадили Україну та сім'ю? І на вас тут ніхто не чекає. Хоча. Я б хотіла, щою ви приїхали, щоб побачити, що з вами буде", "Те, що втратила, більше не повернеш. Чоловіка, сім'ю та рідну нашу неньку Україну", "Здорово ти профукала сім'ю", "Їдь у Бахмут - дай концерт для наших хлопців. У холоді та у тяжкому солдатському життю - дай їм тепло та любов мистецтва"...

Ані Лорак, фото: Знай.ua
Ані Лорак, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що зрадниця Ані Лорак викликала дикий регіт українців безглуздим виглядом: "Переплутала плойку з паяльником".