Внучка відомої української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко вразила шанувальників новим спокусливим фото та поділилася списком улюблених книг.

Внучка Ротару активно веде свій блог, тож має чимало шанувальників. Дівчина часто ділиться з ними новими фото, відео або просто цікавими подробицями життя на своїй сторінці в Instagram.

На цей раз Соня Євдокименко вирішила поділитися новим фото. Вона позувала на березі моря, загадково дивлячись убік. Дівчина одягла розкішну сукню, яка оголила її спину і підкреслила струнку фігуру.

Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE
Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE

Також Соня Євдокименко вирішила поділитися своєю добіркою книг, які змусять замислитись кожного читача.

Так, дівчина порадила прочитати книгу "Сміливість творити" Ролло Мей, "Біохакінг мозку" Дейва Еспрі та "The Sweet Spot" Пола Блума. Також онука Ротару радить прочитати книгу Дена Арієлі "Предбачувана ірраціональність" та "Атлас серця" Брене Браун.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Нагадаємо, що онука Софії Ротару без ліфчика вивалила сором посеред вулиці, Соня Євдокименко вміє підігріти. Шанувальники Соні Євдокименко одразу ж почали залишати для дівчини компліменти.

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.

Також стало відомо, що онука Софії Ротару Соня Євдокименко показала свого немолодого нареченого: "Робить моє життя неймовірним".