Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич поділилася сумною історією про те, як війна буквально зірвала маски з людей, з якими вона ще недавно дружила.

Анна Буткевич, фото: Instagram
Анна Буткевич, фото: Instagram

Понад 15 років вона була близька з однією дівчиною, але всі зв'язки обірвалися через її байдужість. Коли почалося вторгнення, вона не переймалася за долю співачки.

"Війна - це виклик для кожного з нас. Вона завжди показує людей такими якими вони є.🎭 Я не отримала найпростішого - повідомлення "Як ти?" 🥺 Коли на Київ летіли російські бомби, моя подружка гуляла по Москві та насолоджувалася красою столиці росії у себе в stories 🤬" - написала Буткевич.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Також артистка показала шматочок яскравої відеороботи, яку вона знімала до війни та хотіла присвятити близьким подругам, але випустити її так і не вдалося. У зв'язку з трагічними подіями вона все ж таки вирішила показати світові свою творчість, але цього разу присвятити його українкам.

"Рік тому ця робота була б присвячена моїм подругам, а цього року я присвячую її незламним українкам💙💛Це навіть не кліп - це кіно, яке точно занурить вас у різдвяний гумористичний настрій!🎄 Дива трапляються" - заявила Анна.

Раніше ми писали про те, що гучна прем'єра змусила Анну Буткевич показати стиглий бутон: "Одне бажання..."

Як повідомляв Знай.ua, "Обіцяю сісти...": Анна Буткевич випадково засвітила розкішні ягідки, сукня не витримала

Також портал Знай.ua писав, "Пурхая, як метелик": красуня Анна Буткевич готується захищатися, ось це ніжки