Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії відразу заявив про свою громадянську позицію і навіть вступив до лав ЗСУ. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських збирається до великого туру "Bestseller Charity World Tour" зі своїми новими творчими роботами вже на початку 2023 року. Точних дат і країн, де відбудуться концерти, він поки що не повідомив, але пообіцяв поділитися подробицями пізніше.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Ми завершуємо останні приготування, аби зовсім скоро поділитися з вами іменами усіх причетних та розкрити деталі шоу", - написав він.

Це буде щось особливе, оскільки музикант приготував нову концептуальну програму. На виступах будуть його хіти, які люблять мільйони шанувальників, але в іншому звучанні. Також Макс презентує свій англомовний альбом, пісні якого вже можна почути.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Цей тур буде проведено з благодійною метою, про рідну країну Барських не забув.

"Ми вирушаємо у велику подорож для того, щоб своєю музикою об’єднати усіх українців, яких розкидала війна по всьому світу, та зібрати ще більше коштів на нашу спільну мету. Це буде один з найбільших турів за 15 років моєї музичної кар’єри та точно найвідвертіший", - заявив Макс.

Раніше ми писали про те, що імпозантний Макс Барських здивував українців "зрілою" піснею, фани не дотрималися: "Це нереально"

Як повідомляв Знай.ua, "Завжди радий...": гарячий Макс Барських прийде до українок перед сном, готуйте долоні

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських знайшов, кому можна співати російською, щоб його зрозуміли: "Не втрачають глибини"