Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія поділилася кумедним відеороликом зі зйомок нового кліпу на пісню, яку поки що ніхто не чув. Але відомо, що вона присвячена Україні, а у кліпі знімалися її діти та чоловік-мільярдер. Прем'єра, як заявила співачка, відбудеться незабаром.

Камалія з родиною, фото з Instagram
Камалія з родиною, фото з Instagram

Кадри знімалися в якомусь помпезному залі з синім підсвічуванням. Все виглядало дуже чарівно, але головне у цьому відео слова режисера на фоні. Зважаючи на все, артистці вдалося її вразити, оскільки вона від захоплення не стримала матюки і буквально завалила Камалію компліментами.

"Вище камери, так. Це красиво, пі*дейшн. Очі закривай. Круто. Ааа, дааа", - кричав режисер.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У коментарях шанувальники згоряють від нетерпіння та хочуть скоріше почути нову пісню Камалії.

Раніше ми писали про те, що Камалія пограла з двома жеребчиками, поки Захура немає поруч і дітей взяла з собою: "Так безпечніше"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія в обіймах двох красенів заінтригувала чимось смачненьким: "Ой, що буде, що буде…"

Також портал Знай.ua писав, що шоста кринжова бригада: Камалія в броніці отримала не таку реакцію в мережі, на яку сподівалася