Оскільки Асія Ахат стала бабусею, Катерина Осадча поцікавилася, чи вона звикла до нового статусу.

Чому Асія Ахат зверталася до астрологів перед народженням дитини, вона розповіла в ефірі шоу "Світське життя" із ведучою Осадчою.

Скрипалька та співачка Асія Ахат зазначила, що має двох дорослих синів. Її старший син має дочку, яку звати Аліса. Дівчинці чотири роки.

Осадча поцікавилася, як онука називає Асію, і чи не забороняє співачка називати себе бабусею.

"Я не забороняю, але так склалося, що дівчинка називає мене Асією" , - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін, Instagram Ассія Ахат
Скрін, Instagram Ассія Ахат

Ведуча уточнила, чи не стало для Асії травмою те, що сини виросли, і вона стала бабусею.

"Звичайно, я не кривитиму душею, я хвилювалася через свій вік. Але в цьому році я трохи заспокоїлася з цього приводу. Зрозуміла, що нічого не зробиш. Я свою маму зробила бабусею в 38 років. У кожному поколінні в нашій родині стають бабусями дуже рано" , - додала співачка.

Вона зізналася, що мріяла про доньку. Для цього вона під час планування своєї вагітності два роки ходила до астрологів і вираховувала "дівчинку з королівськими градусами неймовірних талантів".

Ассія Ахат, instagram.com/ahhattassia
Ассія Ахат, instagram.com/ahhattassia

"І коли це все не збігалося за термінами, астролог каже – зараз немає якихось там затемнень, негаразд-починайте. І ми відразу зробили – вийшов Філіп", - розповіла артистка.

Нагадаємо, що Асія Ахат вразила посвіжілим виглядом, ніби й не бабуся: "Щасливого Різдва!".