Дуже популярна у соціальних мережах українська модель, нутриціолог, радіоведуча, колишня кохана "динамівця" Артема Мілевського та володарка підтягнутих форм Валерія Крук, яку також знають як "Кульбаба", часто радує відданих шанувальників свіжими кадрами та історіями в Instagram.

Цього разу Валерія Крук вирішила підказати своїм подругам і шанувальницям, щоб такого вдягнути на новорічну ніч - щоб усі бажання обов'язково збулися. Цього разу Валерія вирішила надіти тотальну чорну. Що ж із цього вийшло, давайте подивимося.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Дівчатка, ви ж пам'ятаєте, де можна знайти ідеальну сукню до свят?", - Заманливо запитала Валерія, а також додала селфі, де вона вже стоїть у тотал блек луці і ніжно посміхається на камеру.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

Однак це лише перша історія, де Валерія Крук трохи натякала на рекламу свого улюбленого магазину, але в нас не про це. Ще ми можемо побачити, що зірка мережі скористалася моментом і показала свої підтягнуті стрункі форми, завдяки яким ця сукня на ній виглядає шикарно. Також українки можуть помітити, що на подолі, якщо можна так сказати, є трохи гармата, яка додає особливого шарму до новорічних свят.

Таку платню можна зробити і самим, якщо, наприклад, додати звичайний чорний дощик до сукні. Все одно це лише на одну ніч, а ось уже на наступне свято можна підготуватися і краще.

Нагадаємо, Монро активно шукає чоловіка, українцям варто приготуватися: "Для кого я качаю?".

Раніше повідомлялося, колишня Мілевського Валерія Крук ризикнула перетворитися на червоне серцеїдку: "Богиня...".

Також, "Все заради перемоги": епатажна Монро виходить на оборону Києва та збирає загін сильних духом.