Відома українська співачка, блогерка, волонтер та успішний продюсер Наталія Могилевська, яка нещодавно здивувала багатьох фанатів та змусила Павла Зіброва відчути гордість, продовжує ділитися цікавими новинами. Справа в тому, що артистка все ще виступає зі своїми музичними виставами і дуже тішить не лише простих глядачів, а ще й захисників України.

Так, цього разу харків'яни з місцевої територіальної оборони подарували артистці унікальний шеврон, який має тільки бійців цієї бригади ТрО. Співачка про все одразу ж розповіла всім своїм фанатам

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"А це, друзі мої, які захищали, і першими удар у Харкові взяли на себе. У серце, люблю вас", - розповіла Наталія Могилевська у свіжому відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що на відео Наталя вже сидить у гримерці та розповідає про зустріч із одним із бійців територіальної оборони, також видно, як чоловік віддав зірці шеврон, після того, як вона сказала: "Я хочу один...".

Недовго думаючи захисник України та Харкова подарував зірці шеврон. Видно, що все відбувалося вже після вистави, адже на обличчях глядачів, які вже пішли сценою, проглядаються посмішки та сльози радості.

Нагадаємо, Ані Лорак перед Новим роком засумувала Україною: "Профукала сім'ю. Встигнете на черговий обстріл".

Раніше повідомлялося, щаслива Наталія Могилевська "зловила зірку" на сцені театру: "Як ангел у сонячному світлі".

Також, Павло Зібров схопив Могилевську за плечі, здивувавшись її почуттям: "Таку Наталку ще не бачили".