Відома українська співачка MamaRika залишилася з маленьким сином одна вдома і вирішила показати, як справляється з форс-мажорними обставинами. Українки продовжують демонструвати чинність.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

На цей раз вона з маленьким сином залишилася сама вдома, а чоловік поїхав у справах. Раптом зникла електрика, адже через російські атаки по всій країні спостерігаються серйозні проблеми з електропостачанням, проте артистка не впадає у відчай.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мама зараз піде і включить генератор. Взагалі на ізії. Нам не звикати. Дурдом. Я що хотіла сказати, українська жінка вона така. Якщо треба і у вогонь, і у воду, і генератор включить дизельний" - каже Анастасія про ситуацію, що склалася.

З приходом повномасштабної війни життя наших людей справді сильно змінилося. Росія регулярно використовує тактику тероризму, тим самим руйнуючи нашу критичну інфраструктуру.

Через це мільйони людей щодня стикаються з випробуваннями і варто віддати належне, справляються з ними. Навіть генератор освоїли завдяки цьому.

Сподіваємося, що цей кошмар незабаром закінчиться, і ми нарешті згадаємо, що таке жити у мирній країні без ворогів на нашій території.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

До речі, далі у stories артистка показала свій похід до лікаря, а саме вона прийшла на процедуру рентгену.

Що саме сталося – вона не сказала, лише залишила кілька варіантів відповіді. Зараз потрібно уважно стежити за своїм здоров'ям, бо хворіти ніколи.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Нагадаємо, що MamaRika дісталася Атлантичного океану заради важливої ​​місії

Раніше повідомлялося, що MamaRika зважилася показати ще одного малюка у їхній родині, Давиду буде не нудно

Також, MamaRika нагадала про силу материнського кохання і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни