Відома українська модель Даша Астаф'єва продовжує радувати шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно вона нагадувала, що наближаються свята... хоча Різдво, наприклад, уже минуло. Даша приготувала українцям подарунки, а зараз також вирішила привнести трохи користі, хоч і в локальній ситуації.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Діліться в коментарях святковими затишними кінострічками. Тому що я все ніяк не одужаю... За п'ять днів хвороби переглянула всі фільми з нотаток. Мої пухнасті лікарі наполегливо рекомендують вам залишатися в безпеці і не хворіти!" , - пишуть користувачі у коментарях.

На трьох фотографіях - три різні собаки. Себе Астаф'єва вирішила не показувати, бо хворіє. Українці не залишилися осторонь і справді порадили кілька цікавих фільмів. Але також запропонували Даші робити різне... щоб одужати. Наприклад, ходити мокрою травою босими ногами вранці.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

"Доброго здоров'я! Щойно дізнався, що на Netflix, є фільм "Триворожі люди" за романом Фредріка Бакмана. Легка, добра, весела і книга. Сподіваюся, що фільм, так само, гарний", "Не святковий, але легкий і приємний до перегляду (я дивилася вже і не вважаю скільки разів) фільм "Патрік", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва згадала, з ким грілася в ліжку на початку війни: "Придумувала покарання"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва наодинці перед камерою погладила себе за спокусливими вигинами: "Як же я вдячна"

Знай.ua писав, "Летіть туди, звідки запускають": Даша Астаф'єва провела таємний ритуал з відлякування небесної загрози