Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий посміявся зі спроб російської політики та артиста Дениса Майданова "підлизнути" керівництву Кремля своїм новим "хітом". Пародію гуморист показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий воістину геній пародії, який може перетворитися, напевно, на будь-яку людину. Зокрема, він регулярно висміює диктаторів, їхніх прислужників та інших неприємних особистостей із двох сусідніх країн.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

На цей раз під гумористичний приціл Юрія Великого потрапив російський політичний діяч, шанувальник путінського режиму та війни проти України, а також співак Денис Майданов. Кілька тижнів тому він презентував свій "патріотичний хіт" про "велич" росії та її військовий потенціал. Ймовірно, так він спробував домогтися похвали від Кремля, при цьому в очах людей, які мислять, його "хіт" виглядає, як справжній кринж.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Юрій Великий представив свою версію пісні, яка дуже порадувала українців.

"Великий ти найкращий. Дякую тобі. З цією піснею на радіо в топ чат", "Бравооооо", "Ви як завжди на висоті, дякую за такі шедеври", "Це капець, ну як так геніально ви робите, Юрію", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий поспілкувався з "покусаним сальдо", здивувавши пікантними подробицями: "Жорсткий перекус".

Також наш портал інформував, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Крім того, ми писали, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв істеричні напади Соловйова через візит Зеленського до США: "Тужно дивитися".